Engineer Industriële Automatisering

Apply

Waar ga ik werken?            

Binnen onze TD werken ca. 50 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen. De cultuur van onze organisatie is no-nonsense en informeel met korte communicatielijnen waarbij er veel ruimte wordt gegeven aan eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Als Engineer werk je binnen onze afdeling Electro Proces en Control.

Wat ga ik doen?

Dagelijks ben je bezig met het zelfstandig ontwerpen, samenstellen, aanpassen, wijzigen en onderhouden van complexe procesbesturingssystemen voor met name onze productieafdelingen. Je houdt hierbij rekening met nieuwe technologieën en bespreekt je ontwerpen met in-, en externe belanghebbenden. Je test programma’s en regelt geïnstalleerde programmatuur/apparatuur in. Je stelt gebruikersinstructies op en geeft informatie/instructie aan gebruikers. Je verhelpt storingen en beheert de projectadministratie.

Herken je jezelf in onderstaand profiel?

Je beschikt over een analytisch vermogen waarbij je in staat bent  om een probleem, situatie of proces te ontleden en de herkomst en samenhang van de verschillende componenten te begrijpen om vervolgens tot een gefundeerde oplossing te komen. Je kunt nieuwe informatie snel opnemen, analyseren en verwerken waarbij je de vergaarde kennis effectief kunt toepassen in je werksituatie. Je bent in het bezit van een HBO  opleiding richting IA, AOT of vergelijkbaar. Je beschikt over een gedegen kennis van elektro- besturings-, en meet- en regeltechniek.  Je hebt kennis en ervaring met bijvoorbeeld Siemens S7 en ABB systemen.

Wat denk je hiervan?

  • Een uitdagende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring vanaf € 3800,- excl. 8% vakantietoeslag en 13e maand.
  • Mogelijkheden voor bij- en nascholing.
  • 152 uur wettelijke vakantie + 38 uur bovenwettelijke vakantie plus 172 ATV-uren op jaarbasis.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar vacature.eerbeek@folbb.com. Heb je vragen? Bel dan gerust met Wessel Ploeg  (Hoofd EPC) 0313-675115

Apply

Other vacancies

Monteur Mechanisch Technische Dienst

(leerling, fulltime) Waar ga ik werken? Binnen onze TD werken ca. 50 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen. De cultuur van onze organisatie is no-nonsense en informeel met korte communicatielijnen waarbij er veel ruimte wordt gegeven aan eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Hoe ziet mijn dag er uit? ’s Morgens om 07.30 begin je samen met je collega’s aan een nieuwe dag vol technische uitdaging. Voor vandaag moet er een zuigerpomp in de kartonmachine worden gewisseld,  vanwege een storing staat ook  een motorwisseling op het programma. Omdat geen dag hetzelfde is kun je ook worden geconfronteerd met andere preventieve of correctieve werkzaamheden op het gebied van bijvoorbeeld aandrijf- en/of meet en regeltechniek. Soms worden die werkzaamheden uitgevoerd in de werkplaats van de MTD. Je wordt gebeld voor een noodreparatie bij de droogpartij, een warm klusje! Gelukkig weet je een creatieve (nood)oplossing te bedenken waardoor de klus snel is geklaard. Wel even een aantekening dat hier op een later moment een meer omvangrijke reparatie noodzakelijk is!  Herken je jezelf? Je hebt een technische opleiding gedaan en hebt een passie voor techniek. Je beschikt over twee rechter handen, die vies mogen worden. Je vind het fijn zelfstandig te werken en zelf oplossingen te mogen bedenken voor problemen die je tegen komt. Je wilt kwaliteit leveren en bent gedreven en betrokken bij je werkzaamheden. Je werkt graag in een hecht team waarin men onderling wat voor elkaar over heeft. Wat denk je hiervan? Een veelzijdige technische functie in een boeiende omgeving. Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring rond de € 2900,- excl. 8% vakantietoeslag en 13e maand. Mogelijkheden voor bij- en nascholing. 152 uur wettelijke vakantie + 38 uur bovenwettelijke vakantie plus 172 ATV-uren op jaarbasis. Interesse? Solliciteer direct! Stuur je sollicitatiebrief met CV naar vacature.eerbeek@folbb.com. Heb je vragen? Bel dan gerust met Rifat Kamali (Hoofd MTD) 0313-675198

Details

Procesoperator B (Leerling)

(5 ploegendienst – 33,6 uur) Waar ga ik werken? Als (leerling) procesoperator werk je samen met een 5-tal collega’s op de afdeling Vezel of binnen de KM III, (onze Kartonmachine). Op de afdeling Vezel worden de houtchips en balen vezel tot pulp verwerkt. Je begint op deze afdeling met het verwijderen van de binddraden van de balen en het beladen van de  transportbanden van de pulpers met behulp van een heftruck. Naar verloop van tijd start je alle installaties op en stel je parameters in van het maal-. en sorteerproces. Je bewaakt daarbij de voortgang van het procesverloop. Binnen de KM III wordt de pulp verwerkt tot prachtig vouwkarton. Als beginnend Procesoperator KM III start je bij de wikkel, waarbij de moederrol tot smallere deelrollen worden versneden. De rollen worden afgevoerd middels verschillende transportsystemen. Je assisteert je collega’s bij overige voorkomende werkzaamheden waaronder bijvoorbeeld het schoonmaken van machineonderdelen en het helpen bij een baanbreuk. Al met al af en toe best zwaar, warm, maar ook leuk en afwisselend werk! Hoe ziet mijn dag er uit? Je werkt in ploegendienst, in een zogenoemd 7-5 rooster. Dat wil zeggen dat je 7 dagen werkt volgens een rooster met vroege-, middag-,  en nachtdiensten. Na deze 7 dagen ben je er 5 vrij. Het is soms stevig aanpoten in de productie, we produceren immers zo’n 400 ton per dag! Herken je jezelf? Wil jij de opleiding volgen voor procesoperator B, ben je ervaren en/of reeds in het bezit van dit diploma? Ben jij niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken tijdens onregelmatige werktijden? Wil je een leuk salaris verdienen  met 28% ploegentoeslag en heb je affiniteit met techniek? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Wat denk je hiervan? Een leuke functie in een boeiende omgeving, waarbij je je volop kunt ontwikkelen in de wereld van papier maken. Veel ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheid in een boeiende (technische) werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring rond de € 2500,-  excl. ploegentoeslag, 8% vakantietoeslag en 13e maand. 160 uur wettelijke vakantie + 40 uur bovenwettelijke vakantie. Interesse? Solliciteer direct! Stuur je sollicitatiebrief met CV naar vacature.eerbeek@folbb.com.

Details

Eerbeek, Netherlands

Technisch Inkoper

Op jouw lijf geschreven Als het gaat om de inkoop van technische materialen en diensten, facilitaire zaken en contractbeheer, voel jij je als een vis in het water. Of het nu gaat om heftrucks, tariefonderhandelingen of installatiemateriaal, je vindt het telkens weer een uitdaging  om goederen, diensten en leveringen tegen de beste prijs, kwaliteit en service in te kopen! Je faciliteert en zorgt er voor dat de dagelijkse behoefte van onze organisatie wordt ingekocht. Geen dag is hetzelfde Een inkoopmarkt voor een fabriek vol dynamiek, met nationale en internationale leveranciers. Dat is de wereld waarin jij samen met je collega’s werkt. Je begint rond 08.00 uur met een kop koffie, je checkt je mail en stemt  met je collega’s af of er bijzondere zaken zijn zoals bijvoorbeeld een audit of de maandrapportage. Je gaat op zoek naar producten, diensten en goederen op de markt en onderhandelt met verschillende aanbieders. Je maak je inkooporders aan in geautomatiseerde systemen (waaronder e-commerce) en stemt deze af met collega’s. Je bent een spin in het web en hebt daardoor veel contacten met collega’s van andere afdelingen en externe bedrijven. Je speelt een actieve rol in de totstandkoming van de contracten voor investeringsprojecten. Een goede samenwerking met leveranciers, collega inkopers en andere afdelingen binnen de organisatie vind je vanzelfsprekend. Je bent het eerste aanspreekpunt als er klachten ontstaan en probeert altijd een oplossing te vinden voor een probleem wat zich op de werkvloer afspeelt. Herken je jezelf? Je bent gericht op samenwerking, pragmatisch en kostenbewust. Jij schakelt snel en houdt het overzicht. Je werkt zelfstandig en bent de baas over je eigen agenda. Je denkt en werkt minimaal op mbo-niveau, je spreekt goed Nederlands en ook in het Engels kunnen onze relaties jou goed verstaan. Duits is mooi meegenomen. Dat je handig bent met Microsoft Office (Excel, Word), spreekt voor zich. Ervaring met Dynamics? Dan heb je alvast een streepje voor. Je houdt van scherpte, sfeer en humor. Wat denk je hiervan? Een salaris van ca. € 2.800,- bruto, exclusief 8% vakantietoeslag. Een 13e maand, 190 uur vakantie en 172 uur ATV. Volop mogelijkheden om je verder te scholen en te ontwikkelen. Een professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering, dat volop investeert in mensen, middelen en een duurzame toekomst.  

Details

Eerbeek, Netherlands

Hoofd Electro Proces Control (full-time)

Wegens pensionering van het huidig Hoofd EPC komt binnen onze Technische Dienst de functie vrij van: Binnen onze TD werken ca. 50 medewerkers verdeeld onder de volgende afdelingen: Electro Proces Control, Mechanisch Technische Dienst, Warmtekracht Centrale en een afdeling Maximo, Magazijn en Infrastructuur. De cultuur van onze organisatie is no-nonsense en informeel met korte communicatielijnen waarbij er veel ruimte wordt gegeven aan eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Functieomschrijving Als Hoofd EPC geef je op inspirerende wijze leiding aan ± 20 medewerkers en ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van (geplande en ongeplande) elektrotechnische werkzaamheden aan  het machinepark op het gebied van Automatisering, Electro- en Meet-en Regeltechniek. Je bewaakt de algemene staat van de installaties en doet (verbeter)voorstellen voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Je beoordeelt storingsanalyses, stelt rapportages op en neemt deel aan afdelingsoverstijgend overleg. Je bent verantwoordelijk voor een goede planning en bewaking van het budget. .Je ziet toe op het veiligheidsbeleid van zowel in-als externe medewerkers. Je werkt onder directe verantwoordelijkheid van de Manager Maintenance. De afdeling EPC is de laatste jaren voortdurend gegroeid en bestaat uit een mix van jonge en ervaren medewerkers.  Digitalisering, automatisering en het samenspel van productie en techniek zijn de speerpunten van deze afdeling. Naast  kennis van Electro, meet- en regeltechniek en automatisering, vragen ook mechanische en productieprocessen onze volle aandacht. Toenemende automatisering en robotisering zorgt ervoor dat wij onze medewerkers, op alle niveaus, frequent (bij)scholen. Komende jaren vinden forse investeringen plaats in ons machinepark, waarbij ook  thema’s zoals  autonome processen, energietransitie en analyse van big data op onze agenda staan. Bij al deze uitdagende ontwikkelingen heeft het Hoofd EPC een leidende, stimulerende en coachende rol op zijn of haar vakgebied.   Functie-eisen HBO Electrotechniek of vergelijkbaar aangevuld met opleidingen richting management.Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in (b.v.k.) de procesindustrie, ervaring in de papierindustrie is een pré.Je hebt ruime ervaring in Elektro-,  Meet- en Regeltechniek en Procesautomatisering.Je beschikt over overtuigingskracht , creativiteit en bent resultaatgericht en een bewezen sterk (coachend) leider.Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.Veiligheidsbewust, communicatief vaardig, initiatiefrijk, praktisch ingesteld en een service- en klantgerichte houding.Gedegen kennis van MS Office, MS Projects en onderhoudsbeheersystemen.Affiniteit met automatisering en digitalisering Wij bieden Een uitdagende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s.Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring vanaf € 5500,- excl. 8% vakantietoeslag en 13e maand.Mogelijkheden voor bij- en nascholing.Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.Een uitstekende pensioenregeling.152 uur wettelijke vakantie + 38 uur bovenwettelijke vakantie plus 104 ATV-uren op jaarbasis. Reageren Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelte Visser (Hoofd EPC) en/of Ronny Wurdinger ( Technical Manager) Telefoon 0313 – 675182  of 0313-675115

Details

Baiersbronn, Germany

Ausbildung Papiertechnologe (m/w/d)

Als Papiertechnologe (m/w/d) stellen Sie Papier und Karton her und wissen um die dazu notwendigen Halbstoffe (Holz- und Zellstoff). Sie kennen den Produktionsablauf von den Rohstoffen bis zum fertig ausgerüsteten Papier bzw. Karton. Sie koordinieren und steuern die einzelnen Teilprozesse und überwachen die Papier-/Kartonmaschinen während des Fabrikationsvorgangs. Sie sind verantwortlich dafür, dass Papier und Karton in der gewünschten Qualität entstehen, darum untersuchen Sie laufend Papier-/Kartonproben auf verschiedene Eigenschaften. Je nach Tätigkeitsbereich sind Sie auf folgendes Arbeitsgebiet spezialisiert: Stoffaufbereitung, Papier-/Kartonmaschine, Veredelung, Ausrüstung oder Labor. Wir bieten: Breitgefächerte Ausbildung in einem modernen und persönlichen Arbeitsumfeld Tarifliche Vergütung Betriebliche Altersvorsorge mit Arbeitgeberbezuschussung Möglichkeit ein Praktikum im Vorfeld zu absolvieren Gute Übernahmemöglichkeiten Fort- und Weiterbildungsmöglichkeiten nach der Ausbildung Kantine Gutes kollegiales Verhältnis Deine Aufgaben Bedienen, Überwachen und Umstellen der Anlagen von der Stoffaufbereitung, über die Kartonmaschine zur Kartonherstellung, Kartonveredelung bis hin zur Formatierung in  der Ausrüstung Bestimmen von Kartonarten und ihren Eigenschaften Erkennen und Beheben von Kartonfehlern Auswählen und Überprüfen der Roh- und Halbstoffe, der chemischen Additive und sonstiger erforderlicher Chemikalien und Materialien für die verschiedenen Vorgänge Warten, Pflegen und einfaches Instandhalten der betriebsspezifischen Maschinen Montage- und Demontagearbeiten an betriebsspezifischen Maschinen und Anlagen Durchführen von chemischen und physikalischen Untersuchungsmethoden an Stoff- und Kartonproben Ausführen der Arbeiten unter Einhaltung der Sicherheitsvorschriften, Normen und Umweltstandards Dein Profil Erfolgreicher Schulabschluss Freude am Umgang mit moderner Technik Handwerkliches Geschick Flexibilität & Sorgfalt Gute Auffassungsgabe & Lernbereitschaft Gerne darfst du dich für telefonische Vorabauskünfte an unsere Personalabteilung unter der Telefonnummer 07442/831-340 wenden.

Details

Baiersbronn, Germany

Ausbildung Industriemechaniker (m/w/d)

Industriemechaniker (m/w/d) sind in der Instandhaltung, zur Sicherung von Produktionsanlagen und den technischen Systemen eingesetzt. Sie kümmern sich um Reparaturen und Wartung der Maschinen, sind verantwortlich für das Aufsuchen von Fehlern und deren Behebung. Gegebenenfalls tauschen Sie schadhafte Einzelteile aus. Teilweise fertigen sie auch selbst neue Bauteile an, bauen diese ein und kontrollieren die Funktionen. Zudem haben sie den Überblick über die Werkzeug- und Ersatzteilbestückung.  Wir bieten: Breitgefächerte Ausbildung in einem modernen und persönlichen Arbeitsumfeld Tarifliche Vergütung Betriebliche Altersvorsorge mit Arbeitgeberbezuschussung Möglichkeit ein Praktikum im Vorfeld zu absolvieren Gute Übernahmemöglichkeiten Fort- und Weiterbildungsmöglichkeiten nach der Ausbildung Kantine Gutes kollegiales Verhältnis Deine Aufgaben Instandhaltung und Überwachung von Produktionsanlagen und technischen Systemen Montage, Wartung und Reparatur von technischen Geräten, Maschinen und Anlagen Anfertigen von Skizzen, Einzelteil- und Zusammenstellungszeichnungen mit Hilfe  von CAD-Lösungen Fertigen, Zusammenbauen, Befestigen und Montieren von Bauteilen, Maschinen, Geräten, Einrichtungen und Konstruktionen nach Anleitung und Plänen, auch in Verbindung mit mechanischen, pneumatischen und hydraulischen Systemen Demontieren, Instandsetzen und Warten Systematisches Aufsuchen, Eingrenzen und Beseitigen von Fehlern, Mängeln und Störungen an Bauteilen, Maschinen, Geräten Ausführen der Arbeiten unter Einhaltung der einschlägigen Sicherheitsvorschriften, Normen, Umwelt- und Qualitätsstandards Dein Profil Erfolgreicher Schulabschluss Freude am Umgang mit moderner Technik Handwerkliches Geschick Flexibilität & Sorgfalt Gute Auffassungsgabe & Lernbereitschaft Gute körperliche Verfassung Gerne darfst du dich für telefonische Vorabauskünfte an unsere Personalabteilung unter der Telefonnummer 07442/831-340 wenden.

Details

Baiersbronn, Germany

Ausbildung Elektroniker für Automatisierungstechnik (m/w/d)

Ein Elektroniker für Automatisierungstechnik (m/w/d) beschäftigt sich mit der Automatisierung von Anlagen oder Herstellungsprozessen. Sie justieren Messgeräte und messen elektrische und nicht-elektrische Größen (Drehzahl, Druck etc.). Sie erweitern, ändern und optimieren Mess-, Steuer-, Regelungs- und Prozessleit-richtungen und installieren Regel- und Leitgeräte. Sie führen Wartungsarbeiten aus und sind für die Fehlersuche und -behebung zuständig. Wir bieten: Breitgefächerte Ausbildung in einem modernen und persönlichen Arbeitsumfeld Tarifliche Vergütung Betriebliche Altersvorsorge mit Arbeitgeberbezuschussung Möglichkeit ein Praktikum im Vorfeld zu absolvieren Gute Übernahmemöglichkeiten Fort- und Weiterbildungsmöglichkeiten nach der Ausbildung Kantine Gutes kollegiales Verhältnis Deine Aufgaben Suchen und Beheben von Fehlern und Störungen an Automatisierungs- und Prozessleitsystemen Verantwortung dafür, dass die jeweiligen Einzelkomponenten ein automatisch arbeitendes Gesamtsystem bilden Instandhalten und Warten der Elektronik von Anlagen und Systemen Erstellung von Steuerungsprogrammen, Konfiguration und Einbindung von IT-Systemen in Netzwerke Errichten und Inbetriebnahme von Anlagen Ausführen der Arbeiten unter Einhaltung der einschlägigen Sicherheitsvorschriften, Normen, Umwelt- und Qualitätsstandards Dein Profil Erfolgreicher Schulabschluss Freude am Umgang mit moderner Technik Handwerkliches Geschick Flexibilität & Sorgfalt Gute Auffassungsgabe & Lernbereitschaft Gerne darfst du dich für telefonische Vorabauskünfte an unsere Personalabteilung unter der Telefonnummer 07442/831-340 wenden.

Details

Eerbeek, Netherlands

Allround lasser (fulltime/dagdienst)

Folding Boxboard Eerbeek BV maakt onderdeel uit van de Eerbeek Baiersbronn Group. Wij zijn een Europese kartonproducent en bestaan uit twee bedrijven: Folding Boxboard Eerbeek B.V. en Baiersbronn Frischfaser Karton GmbH. Folding Boxboard Eerbeek BV produceert vouwkarton op basis van houtvezels en cellulose.   Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij binnen de afdeling MTD op zoek naar een: Allround lasser (fulltime/dagdienst) De functie is gesitueerd binnen de afdeling Technische Dienst.  Deze afdeling bestaat uit een afdeling Electro Proces Control, Mechanisch Technische Dienst, Warmtekracht Centrale en een afdeling Maximo, Magazijn en Infrastructuur. Functie In deze veelzijdige functie verricht je alle voorkomende laswerkzaamheden zoals MIGTig, elektrisch en MIGMag. Je treft  voorbereidingen zoals o.a. het inmeten van leidingen. Je verricht werkzaamheden m.b.t. het maken, monteren en bevestigen van leidingsystemen, het maken van de eventuele hulpstukken daarvoor en het inbouwen van de nodige appendages, pompen of regelapparatuur in deze leidingen en voert hiervoor het nodige laswerk uit. Je last zowel staal, RVS en aluminium en hoogsterkte staal en verwerkt materialen van roestvrij staal, ijzer, koper, brons of messing. Resultaatgebieden Je werkt door onze hele fabriek aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke werkopdrachten die zo nodig zijn aangevuld met tekeningen, eigen metingen of gemaakte uitslagen.Je werkt mee bij het lossen, aanvoeren en plaatsen van nieuwe of gerepareerde machines en bij de de-/montage van grote en/of zware delen van machines.Je verricht voorkomende mechanisch/technische onderhouds-, reparatie-, en andere werkzaamheden aan de machines en installaties op het fabrieksterrein.Bij het uitvoeren van de werkzaamheden ben je gericht op de veiligheid en gezondheid van jezelf en je collega’s waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de kaders van onze ‘Total Care’ voorschriften. Competenties Je bent zelfstandig en planmatig en in staat geconstateerde problemen creatief en deskundig op te lossen. Je bent een “kartrekker” en in staat (projectmatig) medewerkers aan te sturen. Uiteraard beschik je over de benodigde specifieke kennis en vaardigheden. Je bent kwaliteitsbewust en op zoek naar het continu verbeteren van je product of prestatie. Je beschikt over een MBO-4 opleiding richting werktuigbouw of gelijkwaardig en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Constructiebankwerken is je niet vreemd.Je hebt ervaring met het lassen van hogedruk leidingen, röntgen- en stoomleidingen of bent bereid dit te leren. Wij bieden Een uitdagende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s.Een marktconform salaris.Mogelijkheden voor bij- en nascholing.Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.Een uitstekende pensioenregeling.8% vakantietoeslag en een uitkering 13e maand (bruto maandsalaris + vakantietoeslag hierover).152 uur wettelijke vakantie + 38 uur bovenwettelijke vakantie.172 ATV-uren op jaarbasis.Reiskosten worden vergoed tegen € 0,19 per kilometer, met een maximum van 30 km enkele reis; Incl. de mogelijkheid. om (een deel van) de 13e maand uit te ruilen tegen de onbenutte onkostenvergoeding voor woon-werkverkeer.Mogelijkheid deelname collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren kruis Achmea, Solliciteren? Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons hoofd MTD, Rifat Kamali tel. 0313-675198  

Details

Eerbeek, Netherlands

Monteur Smeertechnisch onderhoud (fulltime/dagdienst)

De functie is gesitueerd binnen de afdeling Technische Dienst.  Deze afdeling bestaat uit een afdeling Electro Proces Control, Mechanisch Technische Dienst, Warmtekracht Centrale en een afdeling Maximo, Magazijn en Infrastructuur. Functie Als monteur smeertechnisch onderhoud ben je de “oren en ogen” van onze fabriek en voorkom je overbodige slijtage aan het machinepark door systematische smering van machineonderdelen. Tevens inspecteer je, tijdens dagelijkse rondes, machineonderdelen op optimale werking. Resultaatgebieden Je smeert, a.d.h.v. smeerschema’s en voorgeschreven smeermiddelen, de bewegende machineonderdelen, machineaandrijvingen en lagers, rekening houdend met draaiuren en machinesnelheden.Je ververst periodiek olie in versnellings-of vertragingskasten, reservoirs van (meerdere) centrale smeersystemen, hydraulische stations e.d. met de voorgeschreven olie.Reinigt lagers, wast tandwielkasten uit, reinigt of vervangt filters, koelers, pakkingen. Controleert ventielen op goed functioneren, vervangt peilglazen (behorende tot/deel uitmakend van de smeersystemen), manchetten e.d. en verricht daarbij behorende demontage en montage werkzaamheden. Repareert eventueel voorkomende defecten.Je Inspecteert, tijdens het smeren de werking van de apparatuur/machineonderdelen en let hierbij op het warmlopen, de spanning van aandrijfriemen/kettingen, hydraulische systemen v.w.b. de conditie van de bewegende delen, oliepeil, de (nevel) smering, sturing en spanning van vilten, de goede werking van de centrale smeersystemen e.d.Je beheert het magazijn voor olie en vetten, stelt periodiek een behoeftelijst op voor aanvulling van de voorraad en geeft bestellingen door.Bij het uitvoeren van de werkzaamheden ben je gericht op de veiligheid en gezondheid van jezelf en je collega’s waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de kaders van onze ‘Total Care’ voorschriften. Competenties Je bent in het bezit van een MBO-3 opleiding in een technische richting of vergelijkbaar. Je hebt kennis van- en ervaring met smeermiddelen, oliën, vetten, hydrauliek en pneumatiek. Zelfstandigheid, kwaliteitsbewustzijn, gedreven en betrokken zijn  kerncompetenties die je moet bezitten om een succesvol monteur smeertechnisch onderhoud te kunnen zijn. Wij bieden Een uitdagende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s.Een marktconform salaris.Mogelijkheden voor bij- en nascholing.Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.Een uitstekende pensioenregeling.8% vakantietoeslag en een uitkering 13e maand (bruto maandsalaris + vakantietoeslag hierover).152 uur wettelijke vakantie + 38 uur bovenwettelijke vakantie.172 ATV-uren op jaarbasis.Reiskosten worden vergoed tegen € 0,19 per kilometer, met een maximum van 30 km enkele reis; Incl. de mogelijkheid. om (een deel van) de 13e maand uit te ruilen tegen de onbenutte onkostenvergoeding voor woon-werkverkeer.Mogelijkheid deelname collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren kruis Achmea, Solliciteren? Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons hoofd MTD, Rifat Kamali tel. 0313-675198  

Details