Skip to content

Procesoperator B (Leerling)

Full time, (5 ploegendienst – 33,6 uur)
Eerbeek (NL)
Procesoperator B (Leerling)

Procesoperator B (Leerling)

 

Waar ga ik werken?

Als (leerling) procesoperator werk je samen met een 5-tal collega’s op de afdeling Vezel of binnen de KM III, (onze Kartonmachine). Op de afdeling Vezel worden de houtchips en balen vezel tot pulp verwerkt. Je begint op deze afdeling met het verwijderen van de binddraden van de balen en het beladen van de  transportbanden van de pulpers met behulp van een heftruck. Naar verloop van tijd start je alle installaties op en stel je parameters in van het maal-. en sorteerproces. Je bewaakt daarbij de voortgang van het procesverloop. Binnen de KM III wordt de pulp verwerkt tot prachtig vouwkarton. Als beginnend Procesoperator KM III start je bij de wikkel, waarbij de moederrol tot smallere deelrollen worden versneden. De rollen worden afgevoerd middels verschillende transportsystemen. Je assisteert je collega’s bij overige voorkomende werkzaamheden waaronder bijvoorbeeld het schoonmaken van machineonderdelen en het helpen bij een baanbreuk. Al met al af en toe best zwaar, warm, maar ook leuk en afwisselend werk!

Hoe ziet mijn dag er uit?

Je werkt in ploegendienst, in een zogenoemd 7-5 rooster. Dat wil zeggen dat je 7 dagen werkt volgens een rooster met vroege-, middag-,  en nachtdiensten. Na deze 7 dagen ben je er 5 vrij. Het is soms stevig aanpoten in de productie, we produceren immers zo’n 400 ton per dag!

Herken je jezelf?

Wil jij de opleiding volgen voor procesoperator B, ben je ervaren en/of reeds in het bezit van dit diploma? Ben jij niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken tijdens onregelmatige werktijden? Wil je een leuk salaris verdienen met 30% ploegentoeslag en heb je affiniteit met techniek? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wat denk je hiervan?

  • Een leuke functie in een boeiende omgeving, waarbij je je volop kunt ontwikkelen in de wereld van papier maken.
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheid in een boeiende (technische) werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring rond de € 2500,-  excl. 30% ploegentoeslag,
  • 8% vakantietoeslag en 13e maand.
  • 160 uur wettelijke vakantie + 40 uur bovenwettelijke vakantie.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar vacature.eerbeek@folbb.com.

 

Apply

back to overview