Skip to content

Tijdelijke krachten voor de afdeling nabewerking

Full time, tijdelijke functie
Tijdelijke krachten voor de afdeling nabewerking

De afdeling Nabewerking zorgt voor een storingsvrij productieproces ten behoeve van het snijden en verpakken van het vervaardigde vouwkarton overeenkomstig de vereiste specificaties. Wij zijn op zoek naar:

Tijdelijke krachten voor de afdeling nabewerking 

(Gedurende de periode van april tot en met september)

Ben jij minimaal 18 jaar en zoek je nog een leuke tijdelijke (vakantie) job? Ken jij een vriend of vriendin die graag een goed salaris wil verdienen gedurende deze periode? Dat kan binnen onze afdeling Nabewerking waar ons karton wordt versneden en verpakt. Je verricht verschillende voorkomende werkzaamheden aan een van onze snijmachines of aan onze inpaklijn. Je werkt met een vaste ploeg collega’s, in een leuke sfeer, op onregelmatige werktijden. Je werkt 7 dagen achter elkaar en bent vervolgens 5 dagen vrij. Hiervoor ontvang je een toeslag van 30% op je salaris!  We zijn op zoek naar collega’s, met gevoel voor techniek, die graag de handen uit de mouwen willen steken!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Kerim Cakmak van de afdeling Nabewerking op 0313-675173 of stuur een mailtje naar  vacature.eerbeek@folbb.com Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 

back to overview